SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bu topraklar lümpenlere terk edilemeyecek kadar mübarekdir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu topraklar, millete silah doğrultan darbecilere, sokakları savaş alan

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bu topraklar lümpenlere terk edilemeyecek kadar mübarekdir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu topraklar, millete silah doğrultan darbecilere, sokakları savaş alanına çeviren vandallara, eli kanlı terör örgütlerine, kalemşorluk yapan lümpenlere terk edilemeyecek kadar mübarek yerlerdir." dedi.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Batman'ın bugünkü coşkusu ile bir diriliş hamlesi yaptığını, bir dirilişi müjdelediğini belirtti. Bugün salon dışındaki konuşması esnasında, "Teröre hayır, kardeşliğe evet" diyen, iradesine, geleceğine sahip çıkan bir Batman gördüğünü ifade eden Erdoğan, Batman'ın, vefanın şehri olduğunu bir kez daha bugün haykırdığını söyledi. "Unutmayın ben de Batman ile beraberim" diyen Erdoğan, "Hiçbir zaman korkmadık, korkmayacağız. Çünkü Batman, kardeşliğin, dayanışmanın şehri olduğunu bugünkü tabloyla herkese ilan ediyor. Buradaki, meydandaki muhabbet tablosu, dostlarımıza güven aşılarken, düşmanlarımıza da korku salıyor." diye konuştu.



"Sıkıntıyı vatandaşlarda aramadık"

Batman genelinde görmek istedikleri rakamlara maalesef 16 Nisan'da ulaşamadıklarını anlatan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Her ne kadar önceki seçimlere göre yukarı doğru bir sıçrama olsa da 16 Nisan'da Batman genelinde yüzde 36,5 oy oranında kaldık. Biz, ana muhalefet gibi sandıkta istediği sonucu alamayınca seçmeni suçlayan hatta millete hakaret eden bir parti değiliz. Biz, hiçbir zaman sıkıntıyı vatandaşlarımızda aramadık, onlarda göremedik. Sonuçlar ne olursa olsun önce kendimizi hesaba çektik. Eksiği, hatayı yanlışı kendimizde aradık. Bölücü örgütün siyasi uzantısı gibi milleti tehdit ederek, silah zoruyla şantajla tehditle oy toplayan partilerden de olmadık. 40 yıllık siyasi hayatımızda, 15 yıllık iktidarımızda daima milletimizi ikna ederek, onun gönül dünyasına girerek siyaset yaptık. Bunun için seçimleri, sandıktan önce gönüllerde ve zihinlerde kazandık. Milletimiz bizi sorunlarına çözüm ürettiğimiz, halini sorduğumuz, kapısını çaldığımız, iline ve ülkeye hizmet ettiğimiz için bugünlere getirdi."



"'Biz Osmanlı'nın, Türk'ün dostuyuz' diyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "(ÖSO) Onlar 'Biz Osmanlı'nın, Türk'ün dostuyuz' diyor. Bu CHP'nin ahlaksız temsilcileri de onları kalkıyor, maalesef terör örgütüyle iş tutanlardan ilan ediyor. Şu anda Özgür Suriye Ordusu kiminle yan yana? Benim Mehmedimle yan yana, omuz omuza. Kolunda fors olarak ne var? Türk bayrağı var. Peki PYD'nin kolunda ne var? Amerika'nın bayrağı var. PKK'nın malum, artık ne dersen de, onlar var. Bu CHP, işte bu."



Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:


"Bu topraklar, millete silah doğrultan darbecilere, sokakları savaş alanına çeviren vandallara, eli kanlı terör örgütlerine, kalemşorluk yapan lümpenlere terk edilemeyecek kadar mübarek yerlerdir. Ülkemiz senelerce milletin kanını emen eski Türkiye'nin haramzadelerinin tapulu malı hiç değildir." (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.