SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bunlara verilmiş ne kadar yer varsa geri alın'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Belediye başkanlarına Paralel Yapı uyarısında bulunan Erdoğa

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bunlara verilmiş ne kadar yer varsa geri alın'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Belediye başkanlarına Paralel Yapı uyarısında bulunan Erdoğan, "Bunlara  verilmiş ne kadar yer varsa, ne kadar bina varsa bunların hepsini hukuk içerisinde, demokrasi içerisinde tek tek geri almalısınız, tek tek." dedi.

Başbakan'ın paralel yapı ile ilgili açıklamalarının satır başları şöyle: 30-40 yıl hizmet adı altında bu ülkenin enerjisini sömürdüler. Anadolu'daki insanımızı kandırdılar. Bunların tepedeki insanları ikbal peşinde. Örgütün tepesi ile taban aynı kıbleye yönelmiyor.

BU ÖRGÜT MENSUPLARINI SEMTİNİZE ALMAYIN

MİT'in başındaki adamdan sanane. Emniyet'teki atamalardan sanane. Sen mi atama yapacaksın. Bunlarda takiye meşrudur. Hedefinin öğrenci yetiştirmek olan bu örgüt siyaseti nasıl dizayn etmek ister.

Bu örgüt kendi ülkesinin en büyük projelerine karşı çıkar? Benimle ilgili 245 dava açtılar. Şimdi ne olacak? Duracak mıyız? Yola çıkarken söyledik. Biz kefeni giyerek bu yola çıktık.

Ben belediye başkanlarımdan artık bunu istiyorum; bunlara  verilmiş ne kadar yer varsa, ne kadar bina varsa bunların hepsini hukuk içerisinde, demokrasi içerisinde tek tek geri almalısınız, tek tek.  Birde afra tafra yapan partimizden vekil ve belediye başkanı seçilip istifa edenler sizin semtinize dahi uğramamalı.

Bunların da işveren örgütü var. Bunların samimiyetine inanıp gerekli desteği verdik. Bunlar asla bizden destek görmeyecek. Bütün bunlar bu seçimlerde açık ve seçik her eşy ortaya çıkmıştır.

Bu ülkenin Başbakanı ve bakanlara saldırı düzenlediler. Bunlar 30 Mart'ta CHP, MHP ve BDP'yi desteklediler.

Bu örgüt İstanbul, Ankara'da aday belirlediler 30 Mart'ta gerekli cevabı aldı.

KILIÇDAROĞLU SEN TELEFON REHBERİ MİSİN?

CHP'nin genel müdürü hala Pensilvanya'nın dizinin dibinden ayrılmadı. Dün çıkmış kürsüden çıkmış bazı telefon numaraları söylüyor. Sen genel müdür müsün? Telefon rehberi misin? Kendi numarasını bile bilmez.

Kağıthane'ye Kağıttepe diyor. Çözüm süreci için 17 maddesi var diyor 19 çıkıyor. 1'ini sayıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.