SON DAKİKA
Hava Durumu

Bunların tek derdi CHP'nin koltuğuna kimin oturacağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'ye bir tane genel başkan etmiyor. Bunların cumhurbaşkanlığı fala

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bunların tek derdi CHP'nin koltuğuna kimin oturacağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'ye bir tane genel başkan etmiyor. Bunların cumhurbaşkanlığı falan diye derdi yok. Bunların tek derdi seçimden sonra CHP Genel Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı." dedi.
 

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Bay Muharrem, kıraathanenin manası şudur, okuma evi... Bu kıraathanelerde kitaplar, internet olacak, kek, çay, kahve de olacak, gençlerimiz orada kitap okuyacaklar. Orada senin gibi iskambil atmayacaklar, senin gibi okey taşlarını sallamayacaklar." dedi.



"Bunların cumhurbaşkanlığı falan diye derdi yok"

Erdoğan, şöyle devam etti:


"Gördük ki, bir ayda Muharrem de başımıza kesildi bir küçük Kılıçdaroğlu. Daha doğrusu bu da çakma Kılıçdaroğlu. Aslı bir yanda, çakması öteki yanda hepsini toplasan, bırakınız Türkiye'ye cumhurbaşkanı, CHP'ye bir tane genel başkan etmiyor. Bunların cumhurbaşkanlığı falan diye derdi yok. Bunların tek derdi seçimden sonra CHP Genel Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı."



"Partisi onu başından savmak için sahaya sürdü"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir tarafta 16 yılda ülkemizi 3,5 kat büyütmüş bir cumhurbaşkanı adayı ve onun partisi var. Diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak, atmak, sökmek olan bir anamuhalefet adayı ve onun partisi var. Rozetini çıkartmakla tarafsız olduğunu sanıyor. Aslında o, yakasından partisinin rozetini çıkarmadı. Partisi onu başından savmak için sahaya sürdü." ifadelerini kullandı.



"24 Haziran'da mesele, istiklal ve istikbal meselesi"

24 Haziran'da meselenin, Türkiye'nin istiklali ve istikbali meselesi olduğunu belirten Erdoğan, "Her kim, 24 Haziran'ı hırslarının, öfkelerinin, kırgınlıklarının hesap yeri gibi görürse, sadece kendinin değil, evlatlarının da geleceğini tehlikeye atar." diye konuştu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.