SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da korkunç olay

Bursa’da hava almak için çıktığı evinin 6. katından 5. katına düşerek balkona kolunu sıkıştıran şahıs, polis ve 112 ekiplerinin uzun

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2014 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2014 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da korkunç olay
Bursa’da hava almak için çıktığı evinin 6. katından 5. katına düşerek balkona kolunu sıkıştıran şahıs, polis ve 112 ekiplerinin uzun çabaları sonucu kurtarıldı.

 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gazcılar Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hava almak için 6. katındaki evinin balkonuna çıkan Orhan C. (36), dengesini kaybederek aşağı düştü. Bir alt kattaki komşusunun çamaşır iplerine çarpan şahıs balkona düştü. 5. kattaki evin balkonun demirlerine sıkışan Orhan C., acıdan bağırmaya başladı. M.A. (15), balkona birinin düştüğünü görünce kapıyı kilitledi. Bilgisayar oynayan 10 yaşındaki kardeşi S.A.’yı da yanına alıp aşağı inen M.A., durumu polis ve 112 ekiplerine haber verdi.

KOLU SIKIŞAN ŞAHSI KURTARMA OPERASYONU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, demir parmaklara sıkışan şahsın kolunu kurtarabilmek için seferber oldu. Yaklaşık 30 dakikalık çabalar sonunda Orhan C.’nin kolu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralı şahıs 112 ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.