SON DAKİKA
Hava Durumu

Canlı yayında açıkladı! Nihat Hatipoğlu adaylık teklifi aldı mı?

Yerel seçimlerde Diyarbakır adaylığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teklif aldığı öne sürülen Nihat Hatipoğlu canlı yayında açık

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2018 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2018 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Canlı yayında açıkladı! Nihat Hatipoğlu adaylık teklifi aldı mı?
Yerel seçimlerde Diyarbakır adaylığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teklif aldığı öne sürülen Nihat Hatipoğlu canlı yayında açıkladı, "Evet teklif aldım"
Nihat Hatioğlu, yerel seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. "Konuşmalarımız oldu tabi o anlatmadan benim anlatmam doğru olmaz, ancak ilk 15 yılımı ben Diyarbakır'da geçirdim, Diyarbakırlılarla çok büyük bir muhabbet var her tarafta olduğu gibi. O vasıtayla Cumhurbaşkanı, orada insanlarımızı kucaklaştırabilir bir araya getirebilir misiniz anlamında çok kritik ama aynı zamanda onurlandıran bir teklifte bulundu."
"Emriniz olsa elbette"
Cumhurbaşkanı'nın kendisine teklifte bulunduğunu doğrulayan Hatipoğlu, "Ben şunu ifade ettim kendilerine, tabi ki sizin böyle bir teklifiniz beni onurlandırır çünkü bir saate yakın bir görüşmemiz oldu. Daha önce de olmuştu, beni onurlandırıyorsunuz dedim. Yani sizin tarafınızdan böyle bir göreve aday gösterilmem şereftir benim için, teşekkür ederim, emriniz olsa elbette ki" diyerek, Erdoğan'ın "Hayır ben senin görüşünü almak istiyorum bu konuda" cevabını verdiğini söyledi. Nihat Hatipoğlu, bu röportajla birlikte, dini kimliğine zarar verebileceği düşüncesiyle adaylık teklifine sıcak bakmadığını, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emri olursa elini taşın altına koyacabileceğini belirtmiş oldu. (yeniakit.com.tr)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.