SON DAKİKA
Hava Durumu

Çatı adayda her yol Paris!

Çatı adayı İhsanoğlu’nun verdiği fotoğraflar sosyal medyada tartışma konusu oldu. Saadet Partili yanında milli görüş işareti yapan İhsa

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2014 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2014 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çatı adayda her yol Paris!
Çatı adayı İhsanoğlu’nun verdiği fotoğraflar sosyal medyada tartışma konusu oldu. Saadet Partili yanında milli görüş işareti yapan İhsanoğlu, gün geliyor Türk Solu dergisi satıyor gün geliyor zafer işareti yapıyor.




Muhalefet partilerinin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İhsanoğlu, hangi ideolojik grupla temas kursa işaretini yapmayı da ihmal etmiyor. İnönü’nün mezarını ziyaret eden ve Hacıbektaş’a giden İhsanoğlu her kesimden oy alabilmeyi hedefliyor.

Tartışılan bir isim oldu

İhsanoğlu ismi, çözüm sürecine bakışı ve Alevilerle ilgili yaklaşımı nedeniyle bazı çevrelerden tepki almıştı. Tepki gösterenler arasında CHP’deki ulusalcı kanat da bulunuyordu. İhsanoğlu ise, bu eleştirilerle ilgili açığı kapatmak için bütün bu gruplara zeytin dalı uzatıyor. İhsanoğlu’nu bazen milli görüş,  bazen zafer işareti yaparken görmek mümkün. Sosyal medyada da İhsanoğlu’nun bu durumu en fazla tartışılan konular arasında.

Bir Turgut Özal’dan...

Seçim çalışmalarına İzmir ve Aydın’la devam eden İhsanoğlu, Adnan Menderes Havalimanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Seçimde devlet imkanları olmaması nedeniyle eşitsiz ve orantısız şartlarda yarıştıklarını kaydeden İhsanoğlu, Turgut Özal örneği vererek kendisinin de hakkın ve halkın desteği ile cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

Bir Adnan Menderes’ten..

Ziyaretlerine Ege’den başlamasının önemli olduğunu belirten İhsanoğlu, “Ege’ye gelmek Türk demokrasisi bakımından önemli bir ziyaretgahtır. Özellikle Aydın’da Türkiye’nin demokratik süreci başlamıştır. ‘Yeter söz milletin’ sözünün sahipleri bu bölgeden yetişmişlerdir. Uğurlu bir başlangıç olacak” dedi. 8İZMİR



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.