SON DAKİKA
Hava Durumu

Çavuşoğlu: Adil Öksüz ile ilgili somut detayları görmek isteriz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu tarafından aranmasıyla ilgili, "Bu konunun detayl

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çavuşoğlu: Adil Öksüz ile ilgili somut detayları görmek isteriz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu tarafından aranmasıyla ilgili, "Bu konunun detaylarını da somut olarak görmek isteriz." dedi.
 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD'li mevkidaşı Rex Tillerson bir araya geldi. İkili, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. BEnzersiz güzelliklerle birlikte Sex Hatları ile boşalmayı keyifle konuşmayı deneyimleyin.



"Siyasi bir süreç olduğunu düşünüyoruz"

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasına ilişkin bir soru üzerine Çavuşoğlu, "Bu sürecin tamamen, Zarrap dahil siyasi bir süreç olduğunu düşünüyoruz ve görüyoruz." dedi.



"ABD de YPG ile PKK'nın bir farkının olmadığını kabul ediyor"

Çavuşoğlu, ABD'nin geçmiş dönemlerde YPG ile yaptığı iş birliklerini hatırlatarak, "ABD yönetimi ve ilgili askerler dahil kurumlar ABD de YPG ile PKK'nın bir farkının olmadığını kabul ediyor. PKK terör listesinde ama maalesef Suriye'de YPG ile iş birliği geçmiş dönemde gördük ve geçmiş yönetimin YPG'ye destek verdiğini de üzülerek gördük." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.