SON DAKİKA
Hava Durumu

Cemaatin hedefi iç savaştı!

MİT TIR’larının durdurulması davasının gizli tanığı, paralel yapının Silivri’de DHKP-C’yi kullanarak iç savaş çıkarmak

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cemaatin hedefi iç savaştı!
MİT TIR’larının durdurulması davasının gizli tanığı, paralel yapının Silivri’de DHKP-C’yi kullanarak iç savaş çıkarmak istediğini ayrıca çok sayıda gizli devlet görevlisinin ismini de MOSSAD’a servis ettiğini söyledi.
 

 

“Harput” kod adlı gizli tanık, kendisinin de bir süre içerisinde yer aldığı paralel yapının, tamamen hükümeti yıkmaya odaklandığını belirterek,”Türkiye’de son dönemde yaşanan bir çok olay, paralel yapının planıdır. Hükümeti, iç savaş yoluyla indirmek istediler. Ben MİT TIR’ları davasında, cemaatin çok sayıda gizli devlet görevlisinin isimlerini İsrail gizli servisi MOSSAD’a servis ettiğini ispatladım” dedi. Ergenekon Davasında, DHKP-C militanları tarafından, Silivri’de toplanan sivil vatandaşlar ve mahkeme heyetine yapılması planlanan terör saldırısını ’Uçak’ kod adıyla verdiği ifadeyle önlediğini, MİT TIR’ları davasında da ’Harput’ kod adıyla verdiği ifadede davanın seyrini değiştirdiğini söyleyen gizli tanık, davanın ilk duruşmasının ardından tanık koruma programından çıkarıldığını öne sürdü. DHKP-C ve yabancı gizli servislerin hedefinde olduğunu ifade eden gizli tanık, devletten yeniden koruma talebinde bulundu.

 

"SİLİVRİ’DE İÇ SAVAŞ FİTİLİ ATEŞLENECEKTİ"

Silivri Cezaevi önünde, Türkiye’de bir iç savaşın fitilinin ateşlenmeye çalışıldığını öne süren gizli tanık, "Gezici süreci, bir iç savaş başlangıcı değildi. O bir süreçti. Asıl süreci Silivri’de başlatacaklardı. Sakız adasında yakalanan botla getirilen mühimmatlar, 3 tane DHKP-C militanını, beli çevrelerce Silivri’ye davet edilen binlerce insanın içerisine sokacaklardı. 3 tane DHKP-C Militanını. Bu militanların görevi orada, kolluk kuvvetlerine ellerindeki mühimmatlarla saldırmak. Tabi kolluk kuvvetlerinin de orada asli görevi, mahkemeyi, binayı ve içindekilerle birlikte kendi can güvenliklerini korumak. Bu militanlar ateş açtıklarında, kolluk kuvvetleri karşılık verecekti doğal olarak, kalabalığa doğru. Karşılık verildiğinde de yüzlerce insan ölecekti. Ve şöyle bir iç savaş fitili ateşlenecekti; ’Devlet milletini öldürdü, devlet vatandaşlarını öldürdü.’ Böyle bir operasyondu o aslında. Hükümeti iç savaş yoluyla indirmek için bu operasyonu yapmak istediler. ODTÜ olayları, Reyhanlı saldırısı. Aslında hepsi birbiriyle bağlantılı bunların" diye konuştu.

 

"AK PARTİ İÇİNDE BİLE HAİN ÇOK"

Ulaştığı bilgileri devlete aktaran gizli tanık, bu süreçte bir çok ihanete şahit olduğunu da söyledi. Sadece devlet yapılanmasında değil, Partinin içerisinde bile ’Hainler’ olduğunu öne süren gizli tanık, "AK Parti içinde bile hain çok. Yani kendini gizlemiş o kadar çok hain var ki bu ülkede. Güç ve paraya tamah etmiş. Bunun uğruna satamayacağı şey olmayan bürokratlar, yargı mensupları, milletvekilleri. Ve bakıyorum şu anda onların bir çoğu iyi konumdalar. Çünkü kendilerini çok güzel gizliyorlar. Türkiye’nin karşısındaki güç, Papa’yı koltuğundan indiren güçlerdir. Yani Türkiye’nin mücadele verdiği güçler bunlar" dedi.

 

"CEMAAT, GİZLİ DEVLET GÖREVLİLERİNİ MOSSAD’A SERVİS ETTİ"

Hala devam eden MİT TIR’ları davasında da ’Harput’ kod adıyla gizli tanık olarak ifade veren ve verdiği bilgilerle davanın seyrini değiştiren gizli tanık, "Özetle şunu söyleyeyim; Ben o davayı İstanbul’a taşıyan gizli tanığım. Adana’dan İstanbul’a taşıyan gizli tanığım. O davada ben şunu ispat ettim savcıya; Cemaatin, çok sayıda gizli devlet görevlisini, MOSSAD’a servis ettiğini ispatladım. Bakın altını çiziyorum, ’İspatladım’ diyorum. Aslında Adana’da vermiştim ilk ifadeyi. Orada bana verilen, daha doğrusu benim tercih ettiğim kod ad; Harput" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.