SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP lideri şehit cenazesinde protesto edildi

Vezneciler'de Çevik Kuvvet Polisine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için Fatih Camisi'nde tören düzenlendi. Törene katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu protesto edildi. ( Onur Çoban - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP lideri şehit cenazesinde protesto edildi

Vezneciler saldırısı sonrası şehit olan Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü, bugün İstanbul Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası defnedilecek. Şehitlerin cenazesi, Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verilecek. Törene Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda vekilin yanı sıra CHP lideri Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP LİDERİ PROTESTO EDİLDİ

Cenaze namazı başlamadan namaz düzeni için hazırlanıldığı sırada Kılıçdaroğlu, avludaki bir grup tarafından protesto edildi. Yuhalamalar eşliğinde yerine geçen Kılıçdaroğlu'na yönelik eylemi mikrofonu alıp kalabalığı sakinleştirmeye çalışan Emniyet Müdürü önledi.

Vezneciler'de Çevik Kuvvet Polisine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için Fatih Camisi'nde tören düzenlendi. Öğle namazı öncesi Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelenkten adının yazılı olduğu kağıt bir kişi tarafından söküldü.  ( Onur Çoban - Anadolu Ajansı )

Vezneciler'de Çevik Kuvvet Polisine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için Fatih Camisi'nde tören düzenlendi. Öğle namazı öncesi Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelenkten adının yazılı olduğu kağıt bir kişi tarafından söküldü. Kısa süre sonra çelengin cami avlusundan dışarı atıldığı görüldü. Yaşanan arbedede Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, polisin güvenlik önlemleri eşliğinde araçlarına binerek uzaklaştı. ( Onur Çoban - Anadolu Ajansı )

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan mikrofonu eline aldı ve 'Kavga bize yakışmaz, burada protokol ve meslek büyüklerimiz var, saygılı olalım' uyarılarında bulundu.

CENAZEDE KİMLER VAR?

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül.

 

 

Kaynak, Timetürk
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.