SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'de kriz derinleşiyor

CHP'nin yeni İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, HDP Eş Genel Başkan

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'de kriz derinleşiyor

CHP'nin yeni İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ile eğlenirken göründükleri fotoğrafları ortaya çıktı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'nde iş başkanlığına seçilen Kaftancıoğlu'nun kendisine ait olduğu belirlenen Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldı. Kaftancıoğlu'nun yaptığı paylaşımlarda terör örgütü PKK ve DHKP-C'nin propagandasını yaptığı "Cumhurbaşkanına hakaret içeren ifadeler kullanıldığı iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında, söz konusu paylaşımlar hakkında tespit tutanağı düzenlediği belirtildi. Canan Kaftancıoğlu hakkında terör örgütü propagandası yapmak, "Türkiye Cumhuriyeti devletini ve kurumlarını alenen aşağılamak" ile "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

DEMİRTAŞ'LA EĞLENİRKEN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

HDP çizgisine yakın olmadığını ve HDP ile ilgisi olmadığını belirten CHP'nin çiçeği burnunda il başkanının HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ile eğlenirken göründükleri fotoğrafları ortaya çıktı.
Şimdi merak edilen Canan Kaftancıoğlu'nun bu fotoğraflara nasıl bir yorum getireceği.

CHP İstanbul 36'ıncı Olağan İl Kongresi'nde Başkan seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun teröre destek verdiği açıklamalarının ortaya çıkmasının ardından; CHP Canan Kaftancıoğlu'nu destekleyenler ve karşı çıkanlar olarak ikiye ayrıldı.►Sabah






 




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.