SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'de ne ilke kaldı ne ideoloji!

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. "CHP ve MHP'nin kafaları çok karışık. Ne ilkeleri kaldı, n

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'de ne ilke kaldı ne ideoloji!
Başbakan Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. "CHP ve MHP'nin kafaları çok karışık. Ne ilkeleri kaldı, ne de başka birşeyleri kaldı." dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Pınarhisarda'ki 3,5 ayını mumla arayacak" sözlerine ise "Değil hapis ey Bahçeli senin ölüm tehditlerine boyun eğmeyiz pabuç bırakmayız. Bunu böyle bilesin" karşılığını verdi.

Erdoğan; "CHP ve MHP bölgedeki durumu zorlaştırıyor. Sorumsuz bir tavır içindeler. Bize neden konuşmamız için baskı yapıyorlar? Bizim IŞİD ile ilgili kışkırtıcı sözler söylememizi istiyorlar. Son derece çaresiz haldeler. Bir ipte bu kadar cambaz oynamaz, bir yerde ayakları takılacak, göreceksiniz. CHP ve MHP kimliksiz partilere dönüştü. Pensilvanya'yı ve yargısını idare etmeye çalışıyorlar. Bahçeli sen önce kendi tabanına başarısızlığın hesabını ver. Yüzde 14'ün üzerine çıkamadın. Bahçeli sen MHP'yi CHP'nin,marjinal sol örgütlerin ve Pensilvanya'nın kuklası haline getirdin. Biz tehditlere boyun eğmeyiz. Bahçeli sen 3, 5 yıllık iktidarın döneminde depremlerin altında kaldınız. Vatandaşları ve şehirleri ayağa kaldıramadınız. Bu yola millet, ülke, bayrak için ölmeye çıktık. Bahçeli değil hapis, senin ölüm tehditlerine bile boyun eğmeyiz. MHP, CHP'nin oyuncağı oldu. Bugün de Cumhurbaşkanı adayı dayattılar tıpkı geçmişte olduğu gibi. MHP izzetini kaybediyor. 10 Ağustos'ta bir kez daha yenilecekler alınlarındaki lekeyle. Ak Parti milletin umudu olarak doğdu ve bugünlere geldi, hala da öyle. Rehavete kapılmayacak saflarımızı sıklaştıracağız. Yatırımcı önünün görecek yoksa yatırıma girmez. Bunlar hiçbir zaman sorunları masaya yatırıp çözüm aramadılar. Yatırımcı önünün görecek yoksa yatırıma girmez. Bunlar hiçbir zaman sorunları masaya yatırıp çözüm aramadılar. Siyaseti temize çekmek için bu yola çıktık. Çıkar, makam peşinde olmadık. 12 yılımız yollarda geçti. Dünyada ürünlerimizin girmediği ülke kalmadı. İhracatçımız dünyanın değişik ülkelerinde pazarlar üretti. Bu mücadele esnasında bazı arkadaşlarımız hastalandı ama bu can bu millete feda olsun. Hata yaparsak sadece partimiz değil bundan dava, Türkiye zarar görür. Biz dava partisiyiz." diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.