SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'de üç büyükşehirin adayları netleşti! İşte o isimler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Ankara ve İzmir adayları netleşti.  Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbu

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'de üç büyükşehirin adayları netleşti! İşte o isimler...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Ankara ve İzmir adayları netleşti. 
Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul'u almayı hedefleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, en doğru adayı bulmak için mesaide. Peki Muharrem İnce'ye sıcak bakmadığı ortaya çıkan Kılıçdaroğlu’nun aklında kim var? Merak edilen soruya ilişkin Hürriyet yazarı Hande Fırat CHP kulislerinden edindiği bilgileri "CHP’nin 3 büyükşehir stratejisi" başlıklı yazısında paylaştı. Bu hafta sonu yapılacak kritik görüşmeye dikkat çeken yazar, yazısına şöyle devam ediyor:
İstanbul'da Ekrem İmamoğlu mu?
CHP Lideri bu hafta sonu Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. İmamoğlu’nun adı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçiyor. Görüşmenin sonucu önemli.

Aklındaki isim Mansur Yavaş
Gelelim Ankara’ya... Birçok iddia dile getirilse, tartışmalar olsa da edindiğim bilgiye göre CHP Lideri’nin aklında ve gönlünde Mansur Yavaş var. Kısa sürede bu konunun da netleşmesi sürpriz olmayacak.
İzmir’de Kocaoğlu etkisi
CHP’nin kalesi İzmir adayının kim olacağı da parti içindeki en büyük soru işaretlerinden. Burada mevcut başkan Aziz Kocaoğlu etkisini göz ardı etmemek gerekiyor. İzmir adayını Kılıçdaroğlu’nun Kocaoğlu ile birlikte belirlemesi muhtemel. Kocaoğlu’nun, ismi büyükşehir için geçen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sıcak bakmadığı, gönlündeki adayın Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olduğu kulislere yansıyanlar arasında. (cnnturk.com)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.