SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'de yerini beğenmeyen istifa ediyor

CHP'de listeler açıklanmasının ardından yerinin beğenmeyen CHP'li adaylar partilerini yarı yolda bırakarak,

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'de yerini beğenmeyen istifa ediyor
CHP'de listeler açıklanmasının ardından yerinin beğenmeyen CHP'li adaylar partilerini yarı yolda bırakarak, tepkilerini istifa ederek gösteriyor. 

CHP'de bir istifa daha gerçekleşti. Trabzon’da, 24 Haziran seçim leri için CHP'nin 4'üncü sıradan milletvekili adayı gösterdiği Ferda Kudunoğlu, adaylıktan çekildi, partisinden de istifa etti.


HP, Trabzon'da Ahmet Kaya, Saadet Partisi (SP) kontenjanından Abdulkadir Çelebi, Nuri Aydın, Ferda Kudunoğlu, İsmail Kaynar ve Mertcan Fero'yu, 24 Haziran seçimleri için aday gösterdi. 4'üncü sıra adayı Ferda Kudunoğlu, listedeki sıralamayı beğenmeyince adaylıktan çekildi, partisinden de istifa etti.



Kudunoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Kamuoyuna, çok sevdiğim ve inanç ve imanla Atatürk'ün askeri olarak hizmet ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi 4'üncü sıra adaylığından çekiliyor ve partimden istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.
CHP'NİN GAZİANTEP'TEKİ LİSTESİNDEN PEŞ PEŞE İSTİFALAR
Alınan bilgiye göre, dün listelerin açıklanmasının ardından 14 milletvekilinin seçileceği Gaziantep'te başka istifalar da gerçekleşti. CHP'nin 9. sıra adayı eski il başkanı Nesrin Tuncel'den geldi. Ardından 7. sıradaki Naci Kılıç, 13. sıradaki Yılmaz Demirdelen ve 14. sıradaki Mehmet Turan Gündoğdu adaylıktan vazgeçti.


İYİ PARTİ'DE DE BİR İSTİFA GERÇEKLEŞTİ
İYİ Parti İzmir milletvekili adayı olan ve listede birinci bölge 5'inci sırada yer alan İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla adaylıktan istifa ettiğini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.