SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Başkan bugün Beştepe'ye çıkacak!

CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projeleri ile ilgili Erdoğan’dan destek istemek için Beştepe’ye gidecek.      

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li Başkan bugün Beştepe'ye çıkacak!
CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projeleri ile ilgili Erdoğan’dan destek istemek için Beştepe’ye gidecek.
 

 

 

 

 

Al jazeera'nın haberine göre Ankara'nın Yenimahalle ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 16.30'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Beştepe'ye gidecek. Yaşar, iki dönemdir vadettiği ancak bürokratik engellere takılan projelerin gerçekleştirilmesi için Erdoğan'dan destek isteyecek.

İlk kez 2009'da Yenimahalle Belediye Başkanı olan Yaşar, 2014'te ikinci kez seçildi. Belediye Başkanlığı'nın yedinci yılında, 2009'da seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirebilmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etti. Erdoğan, Yaşar'ı CHP'lilerin ‘boykot ettiklerini' açıkladığı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek. Külliyedeki kabul, CHP yönetiminin bilgisi dâhilinde gerçekleşiyor.

Yenimahalle Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Bozkurt, görüşmenin içeriğiyle ilgili verdiği bilgide “Fethi Yaşar'ın 2009'daki seçim döneminden bu yana vadettiği ancak bürokratik engeller sebebiyle gücünün yetmediği Tepekule, Hükümet Konağı, kentsel dönüşüm gibi projeler için destek istenecek" dedi.

Özel idarenin ve hükümetin onayını gerektiren projeler için her yolun denendiğini belirten Bozkurt, Cumhurbaşkanı'nın desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.