SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li vekilden Suriyelilere ağır hakaret!

CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye'ye kaçan Suriyeliler için, "Açlık var onlarda ama namussuzluk da var" de

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li vekilden Suriyelilere ağır hakaret!
CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye'ye kaçan Suriyeliler için, "Açlık var onlarda ama namussuzluk da var" dedi.

CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan'ın Genel Kurul oturumunda, ülkelerindeki savaşta ve kaostan Türkiye'ye kaçan Suriyeliler için kullandığı ifadeler dikkat çekti. Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği arasında izinsiz ikamet eden kişilerin geri kabulüne ilişkin anlaşmanın onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı ile Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, İçişleri Komisyonu ve Dışişleri Komisyonu raporlarının görüşüldüğü oturumda aleyhte söz alan CHP'li Ramazan Kerim Özkan, "Ama ben geçenlerde Kahramanmaraş'a gittim, benim gençlerim dışarıda işsizken, kahve köşelerinde okey, tavla oynarken, her iş yerinde bir tane Suriyeli gördüm, Maraş'ta böyle, Elâzığ'da böyle, Antep'te böyle. Arkadaşlar, bunlar Burdur'a kadar geldi" dedi.

Yeni Şafak'ın haberine göre Özkan, "Biz Akdeniz'in Teke yöresinin iliyiz, memleketimize geldiler, neden? "Aç tavuk ambar deler" derler. Açlık var onlarda ama namussuzluk da var" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.