SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li vekiller Yavuz Sultan Selim'e katil dedi

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-12-28 14:38:05Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2016 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2016 01:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'li vekiller Yavuz Sultan Selim'e katil dedi
Anayasa Komisyonu'nda CHP’li Sarıbal ve Mehmet Tüm'ün Yavuz Sultan Selim ile ilgili sözleri sonrasında komisyonda gerginlik yaşandı.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Alevi Çalıştayı yaptınız ama hiç bir şey çıkmadı. Çalıştayda sadece Yavuz Sultan Selim Katil Köprüsü çıktı" sözleri komisyonda gerilime neden oldu.

BURSALI VEKİL TEPKİ GÖSTERDİ
AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu  Sarıbal’a tepki gösterdi. Bunun üzerine oturduğu yerden kalkarak, Çavuşoğlu’na "Seninle görüşeceğiz" diyen Sarıbal’ı, milletvekilleri sakinleştirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise , Sarıbal’ın üzerine yürüyerek, özür dilemesini istedi. Poyrazlı, "Sen kimsin Yavuz Sultan Selim’e katil diyorsun?" diye bağırdı.

 
"YAVUZ SULTAN SELİM ALEVİLER AÇISINDAN BİR KATİLDİR"
CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’ün "Yavuz Sultan Selim Aleviler açısından bir katildir. Bunu herkes bilir" sözleri ise tansiyonu daha da yükseltti. Bu arada Komisyonda tartışmalar sonrasında Anayasa Değişikliği teklifinin 7. maddesi geçti.







BENZER HABERLER
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.