SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'nin diploma yalanını çökerten belge

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'nin diploma yalanını çökerten belge

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun meydan meydan gezerek "Erdoğan'ın diploması yok" şeklindeki yalanları ellerinde patladı. CHP'li Ayaydın daha önce yaptığı bir açıklamada, "Sayın Erdoğan 4 yıl boyunca derslerine de girmiştir, sınavlarına da girmiştir" ifadelerini kullanmıştı.



CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun izinden gitmeyi sürdürüyor. Anketlerdeki sonuçların istediği gibi olmadığını gören İnce, Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) ortaya attığı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yıllardır bıkmadan usanmadan ısıtıp ısıtıp piyasaya sürdüğü diploma yalanına sarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 yıllık üniversite mezunu olmadığını iddia eden İnce meydanlarda "diplomasını göstersin" şeklindeki yalanla algı operasyonunu sürdürdü.
CHP'Lİ AYAYDIN TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYMUŞTU
Oysa Muharrem İnce'nin aday gösterildiği partide yer alan CHP'li vekil Aydın Ayaydın, yıllar önce Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde diploma tartışmalarına son noktayı koymuştu. Ayaydın Erdoğan'ın derslerine ve sınavlarına girdiğini söyleyerek 4 yıllık üniversite diplomasına sahip olduğunu açıklamıştı. Halkı somut proje ve vaatler ile yanına çekemeyen İnce, kendi partisi içerisinden gelen bu açıklamaya rağmen diploma yalanını kullanarak seçim kampanyasında FETÖ'cülerin yalanlarına sarılıp halkı kandırmaya çalışıyor.
DİPLOMA SİSTEMDE GÖRÜNÜYOR
Oysa Erdoğan'ın diploması ufak bir arama ile Marmara Üniversitesi'nin sitesinden görülebiliyor. Marmara Üniversitesi diploma sorgulama sistemi aracılığı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploma sorgulaması yapıldığında 4 yıllık üniversite mezuniyetine ait olan diploma sistem üzerinden onaylanabiliyor.

(Sabah)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.