SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'nin İsrail 'ayıbını' Erdoğan deşifre etti!

Başbakan Erdoğan, İsrail'e karşı CHP'nin hazırladığı ortak bildiri için çarpıcı bir açıklama yaptı. &

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2014 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2014 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP'nin İsrail 'ayıbını' Erdoğan deşifre etti!




Başbakan Erdoğan, İsrail'e karşı CHP'nin hazırladığı ortak bildiri için çarpıcı bir açıklama yaptı.

 

Başbakan Erdoğan, "CHP’nin getirdiği ortak bildiri metninde “İsrail’in savunma hakkı” ifadesi yazıyordu. Milletvekillerinin itirazı üzerine o söz metinden çıkarıldı."dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Ordu’da yaptığı mitinginden dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.

MAHMUT ABBAS İHSANOĞLU'NA GÜLDÜ

-İhsanoğlu’nun “El Fetih ile Hamas’ı ben birleştirdim” açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Mahmut Abbas bunu duyunca gülmeye başladı, “Yok öyle bir şey” dedi. Aslında yoğun ve ısrarlı çabalarımızla birleşmeyi biz sağladık. Ona (Ekmelettin İhsanoğlu) Filistinliler nişan vermişler. Mahmut Abbas “Biz emekliliği yaklaşmış uluslararası bürokratlara nişan veririz, bu da onlardan biri” dedi.

ERDOĞAN'A VERİLEN YAHUDİ NİŞANI

Bana verilen Yahudi nişanlarını dillerine doluyorlar. Başbakanlığımın ilk yıllarında verilen nişanlar... İyi ama o tarihte İsrail’le aramız böyle değildi ki... Ayrıca Filistin’in İsrail’le ilişkileri de bugünkü gibi değildi. Sonra ne oldu? Mavi Marmara baskını, Gazze katliamı... O nişanı hediye veya rüşvet kabul edip sustuk mu?

CHP 'İSRAİL'İN SAVUNMA HAKKI' DEDİ

Bugün de Gazze’deki katliama karşı en yüksek ses benden çıkıyor. Benim ifadelerim ABD’ye değil, İsrail’e yönelik. 300’ü aşkın Filistinli öldürülecek, bizden birileri çıkıp (CHP) “İsrail’in savunma hakkı” diyecek... Ayıp! CHP’nin getirdiği ortak bildiri metninde “İsrail’in savunma hakkı” ifadesi yazıyordu. Milletvekillerinin itirazı üzerine o söz metinden çıkarıldı. Bakın. Mısır, Gazze’ye açılan kapıları kapattı. İsrail zaten hep kapalı tutuyor. Gazze açıkhava cezaevi gibi oldu.

Ayrıca İsrail, “Bende her türlü silah olacak. Atom bombası da olacak, fosforlu bomba da” diyecek, ama Filistin’in, Gazze’nin hiç silahı olmayacak. Onun için Orhan Baba (Orhan Gencebay) gibi “Batsın bu dünya” diyorum.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.