SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte AK Parti'nin İstanbul adayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, partisinin İstanbul Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını a

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte AK Parti'nin İstanbul adayları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, partisinin İstanbul Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki tanıtım toplantısı öncesi İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen partililer salonu doldurdu. Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları taşıyan katılımcılar, sık sık sloganlar attı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan salondakilere sesleniyor. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları; Tarih boyunca hep insanlığın göz bebeği olmuş, tüm ilçeleriyle üstadın ana gibi yar İstanbul gibi diyar olmaz dediği İstanbul'u selamlıyorum. Bu şehrin tüm insanlarını selamlıyorum. Biz İstanbul'u hep kahırla devraldık, biz bugüne getirdik. Şimdi İstanbul yeni bir yol ayrımında.
İstanbul ihmale gelmez
AK Parti olarak hem büyükşehirde hem de ilçelerde tüm benliğini İstanbul'a adamış adaylarla milletimizin karşısına çıkacağız. İstanbul güzel olduğu kadar nazlı bir şehirdir. İhmale gelmez. Bunun için biz İstanbul'a hep layık olduğu şekilde muamele etme çabasında olduk.
CHP'ye ülkeyii İstanbul'u teslim etmek dikeni sulamaktır
1994'te İstanbul'da yönetimi devraldığımızda karşımızda sahipsiz bırakılmış bir şehir vardı. CHP zihniyeti ne zaman bu şehre musallat olduysa İstanbul acı çekmiştir. İstanbul için en büyük tehdit depremse en büyük siyasi tehdit de CHP zihniyetidir. CHP zihniyeti kendi partilerindeki hizipçilik mücadelesinden ibarettir. Milletimiz bunların tiyniyetini çok iyi biliyor. CHP adını da kılığını da değiştirse milletimiz onu sesinden tanır. Tek parti devrindeki zulmünden tanır. Milletimiz bilir ki CHP'ye ülkeyii İstanbul'u teslim etmek dikeni sulamaktır.
Gönül belediyeciliği yapmaktan başka çare yoktur
Unutmayınız kimse AK Parti'ye oy vermek zorunda değil. Önce gönüllerini fethetmek ardından oylarına talip olmak durumundayız. Tevazu, samimiyet, gayret... Gönül belediyeciliği yapmaktan başka çare yoktur.
Salı günü Ankara, Cumartesi İzmir
Salı günü Ankara'da aynı toplantıyı yapacağız, haftaya cumartesi İzmir'de aynı toplantıyı yapacağız. Şimdi burada ekonomiyle ilgili kısa bir girizgah yapacak, diğer hizmetlerimizle ilgili konuyu Salı günü Ankara toplantımıza bırakacağım. Öncelikle yeni yılın milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 16 Nisan halk oylamasıyla ve 24 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli bir milat olmuştur. 9 Temmuz'da yeminimizi yaparak kabinemizi açıkladık. 3 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimizin ilk 100 günlük icraat programını ilan ettik. Yüzde 97 gerçekleşme performansını milletimizle paylaştık. İkinci 100 güne dair programımızı da ortaya koyduk.

İşte AK Parti'nin adayları;

Adalar

Özlem Öztekin Vural

Başakşehir Belediye Başkan adayı;

Yasin Kartoğlu

Bayrampaşa Belediye Başkan adayı;

Atila Aydıner

Beylikdüzü Belediye Başkan adayı;

Mustafa Necati Işık,

Beykoz Belediye Başkan adayı;

Murat Aydın

Beyoğlu Belediye Başkan adayı;

Haydar Ali Yıldız

Büyükçekmece Belediye Başkan adayı;

Mevlüt Uysal

Çatalca  Belediye Başkan adayı;

Mesut Üner

Esenler  Belediye Başkan adayı;

Mehmet Tevfik Göksu

Esenyurt  Belediye Başkan adayı;

Azmi Ekinci

Eyüp  Belediye Başkan adayı;

Deniz Köken

Fatih Belediye Başkan adayı;

Ergün Turan
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.