SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzincan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:"Bir şeyi özellikle istirham ediyorum.Aman birliğimizden taviz vermeyelim"dedi.    

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzincan'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:"Bir şeyi özellikle istirham ediyorum.Aman birliğimizden taviz vermeyelim"dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt’ta katılacağı toplu açılış töreni programı için bugün öğle saatlerinde ANA uçağı ile Erzincan’a geldi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Erzincan’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Erzincan’da Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, kamu kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt’a hareketinin öncesinde havaalanında toplanan vatandaşlara hitap etti. Erzincanlıların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bayburt’ta toplu açılış töreni olacak. En yakın zamanda Erzincan ve Gümüşhane’ye de ziyaret için geleceğim. Sizlerle bir arada olacağız. Toplu açılış törenlerini gerçekleştireceğiz. Kısa bir selamlama mahiyetinde birkaç kelime olmuş oldu. Bir şeyi özellikle istirham ediyorum. Aman birliğimizden taviz vermeyelim. Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Siz birliğinizin gereğini yaptınız. Bundan sonra da yapacaksınız evelallah. Gelecek çok daha güçlenerek gideceğiz. Ne diyorduk, bizim Rabia'mız var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. İnşallah geleceğe böyle yürüyeceğiz. Bu ilkelerimizden kimse bizi alıkoyamayacak. Tek devlet dendiği zaman 78 milyonun tamamı var. Rabbim bu birliğimizi bozmasın” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Bayburt’a hareket etti. Erdoğan Baburt’ta toplu açılış törenine ve Bayburt Üniversitesi’nin akademik açılış yılı törenine katılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.