SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Gül, Arınç'la görüştü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü'ne geldi. Bu kritik toplantıdan sonra Arınç, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili çok kritik m

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2013 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2013 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü'ne geldi. Bu kritik toplantıdan sonra Arınç, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili çok kritik mesajlar verecek.

Taksim'de başlayan ve ülke geneline yayılan olaylar için uzlaşma çabaları sürüyor. İlk olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Gül, bu görüşmenin ardından, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı Köşk'e davet etti. Görüşme sona erdi.

ARINÇ'TAN İLK AÇIKLAMA

Görüşmeden çıkan Bülent Arınç şu açıklamayı yaptı:

- Düşüncelerimizi paylaştık. Cumhurbaşkanı'na çok teşkkür ediyorum.

- Sayın Cumhurbaşkanı ile olumlu bir görüşme yaptık, talimatları aldık. 

- Şu anda Sayın Bahçeli'nin grup konuşması var onu da etkilemek istemiyorum ve saat 12:00'de açıklama yapacağım.

-Türkiye'nin son günlerde yaşadığı olaylarla ilgi yapabileceklerimizi kendileri bize söyledi. Cumhurbaşkanının devletin işlemesiyle ilgili sorumluluk var.

-Devlette nezaket dili vardır. Talimat almak emirlerini almak kullanılan bir lisandır. Bunları başka maksatlarla düşünmemek gerekir.

-Cumhurbaşkanı tüm kurumlarını düşüncelerini iletebilir. Ama emir kelimesinden saygıdan başka bir anlam taşımayın lütfen.  

ARINÇ ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Taksim Gezi Parkı olaylarına ilişkin, Başbakanlık Yeni Bina'da saat 12.00'de basın toplantısı yapacak. Türkiye'nin merakla beklediği bu açıklamanın çok kritik olduğu ve Arınç'ın çok önemli mesajlar vereceği belirtildi.

haber7
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.