SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Gül için ses ayarı

Kulağındaki rahatsızlık sebebiyle bir çok ziyaretini iptal edere uzun süre hastanede tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için bugün kat

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2012 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2012 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kulağındaki rahatsızlık sebebiyle bir çok ziyaretini iptal edere uzun süre hastanede tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için bugün katıldığı törende özel cihazlarla ses ölçümü yapılarak, ayarlama yapıldı.

Görevliler ellerindeki özel cihazlarla ortam sesini ölçerek, ses seviyesini Cumhurbaşkanı Gül'ün kulağını rahatsız etmeyecek seviyede ayarladı.

Kulağındaki rahatsızlığın nüksetmesi üzerine Kırgızistan ziyaretini yarıda keserek Türkiye'ye dönen ve uzun bir süre Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu edilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için bugün katıldığı TED Üniversitesi'nin açılış töreninde özel cihazlarla ses ölçümü yapıldı.

Teknik elemanların desibelmetre ile yaptıkları ölçümün ardından ortam sesi ayarlanarak Cumhurbaşkanı Gül'ün kulağını rahatsız etmeyecek seviyeye çekildi. Ses mikserinin yanında teknik elemanların yanı sıra Cumhurbaşkanlığı'na ait teknik elemanların da bulunması dikkat çekti. Sürekli özel cihazlarla ses kontrolü yaparak ortam sesini ayarlayan görevliler, ellerindeki cihazlar ile Cumhurbaşkanı Gül'ün oturduğu bölgenin ses ölçümünü yaptılar.

Cumhurbaşkanı Gül'ün konuşması sırasında da yapılan ölçümün ardından ses seviyesi aşağıya çekildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.