SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını sitenizde yayınlayın

AA'nın sandık başından anlık olarak özel grafikler eşliğinde aktaracağı cumhurbaşkanı seçim sonuçlarını, yurt içi ya da yurt dışında

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2014 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2014 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını sitenizde yayınlayın
AA'nın sandık başından anlık olarak özel grafikler eşliğinde aktaracağı cumhurbaşkanı seçim sonuçlarını, yurt içi ya da yurt dışından yayın yapan internet siteleri, verilecek 'iframe'' koduyla ücretsiz yayımlayabilecek.

 

Anadolu Ajansı, 10 Ağustos pazar günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını kamuoyuna duyurmak için yazılım, teknik ve personel hazırlıklarını tamamladı. Seçim sonuçlarını özel yazılımlarla abonelerine servis edecek olan AA, sonuçları, www.aasecim.com internet sitesinden de harita ve grafikler eşliğinde kamuoyuna duyuracak.

Türkçe'nin yanı sıra İngilizce de hazırlanan www.aasecim.com internet sitesini, yurt içinde ya da yurt dışında yayın yapan internet siteleri,  AA tarafından verilecek ''iframe'' koduyla kendi sitelerine entegre edebilecek. www.aasecim.com internet sitesini kendi sitelerine entegre etmeyi talep eden internet sitelerinin mail adreslerine, sitede bulunan talep formunu doldurmaları halinde, AA tarafından ''iframe'' kodu gönderilecek. İlgili internet siteleri, AA'nın Cumhurbaşkanı Seçimi 2014 için hazırladığı harita ve grafiklerin yer aldığı www.aasecim.com’daki  tüm verileri, sitelerinde ücretsiz kullanabilecek.

Seçim özel yayını, tüm seçim çevrelerinden kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar kesintisiz olarak devam edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.