SON DAKİKA
Hava Durumu

Darbe Komisyonu, Cavit Çağlar'ı dinledi

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, eski bakanlardan Cavit Çağlar'ı Dolmabahçe Sarayı'nda dinledi. Toplantısı sonrası gazeteciler

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2012 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2012 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, eski bakanlardan Cavit Çağlar'ı Dolmabahçe Sarayı'nda dinledi. Toplantısı sonrası gazetecilere açıklama yapan Çağlar, kendisine sorulan sorular hakkında bilgi vermedi.Çağlar görüşmenin güzel geçtiğini söyledi.

Darbe Komisyonu, Yaşar Büyükanıt'ın ardından eski bakan Cavit Çağlar'ı kabul etti. Çağlar, bakanlık yaptığı döneme ilişkin bilgi verdi. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Ardından Çağlar, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Toplantının çok güzel geçtiğini ifade eden Çağlar, "Komisyon 28 Şubat ile ilgili araştırma yapıyor. Kurul beni davet etti. Ben de icabet etti. Kurul benim bazı bilgilerimi öğrenmek istedi. Arkadaşlarımızı aydınlattım. Çok güzel bir toplantı oldu. O günün şartlarını sordular. Tahmin ediyorum onlar da istedikleri bilgileri aldılar. Erbakan ile ilgili soruları sordular. Refahyol iktidarının kurulduğu gün ret reyi vermiştik. 10 gün sonra biz istifa etmiştik. Ondan sonra ben hiçbir siyasi partilere katılmadım. Şimdi o günleri tekrar hatırlamış olduk." diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.