SON DAKİKA
Hava Durumu

Darbecilerin geleceği varsa görecekleri de var

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa bilsinler ki önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiye

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Darbecilerin geleceği varsa görecekleri de var
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa bilsinler ki önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa bilsinler ki önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izniyle görecekleri de vardır." dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın toplantısı düzenliyor.



"Silahla başaramayanlar faiz üstünden yeni bir alan açma peşinde"

Bahçeli, Moody's'in Türkiye kararıyla ilgili, "Uluslararası derecelendirme kuruluşlarının vakit kaybetmeden not kırarak Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke olmadığına dair yaygara koparmaları, finans oligarşisinin son iki asırda olduğu gibi yine iş başında olduğunun kanıtıdır. Silahla başaramayanlar faiz, kur, finansal varlıklar üstünden yeni bir alan açma peşindedir." dedi.



"IŞİD kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "FETÖ ve benzeri yapılanmalar görüntüde besmele çekip Efendimize salavat getirirken kalpten haç çıkarıp kilise çanlarıyla avunmakta, emperyalizmin hainlerine katılmaktadır. FETÖ işbirlikçidir, haindir, vatan, millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK neyse FETÖ odur, IŞİD kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.