SON DAKİKA
Hava Durumu

Davutoğlu hükümet programını açıklıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümet Programı'nı TBMM'de okuyor.     Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından TBMM'ye sunulan 64.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Davutoğlu hükümet programını açıklıyor!
Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümet Programı'nı TBMM'de okuyor.
 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından TBMM'ye sunulan 64. Hükümet Programı'nın "Yaşanabilir şehirler ve sürdürülebilir çevre" başlıklı bölümünde çevre politikalarına ilişkin bilgilere yer verildi.

Kırsal alanın, dengeli kalkınma ve şehir-kır bütünlüğü içerisinde sosyal hayatın tamamlayıcı bir unsuru olarak değerlendirildiği ve kentleri, ülkeyi besleyen temel girdiler sağlayan yerler olarak görüldüğü ifade edilen programda, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara temel hizmetlerin ulaştırılması ve onların yaşam kalitelerinin artırılmasının temel öncelikler arasında yer aldığı bildirildi.
Kırsal politikaların coğrafi kapsamının tespiti ve kırsal alan istatistiklerinin sağlıklı bir şekilde üretilebilmesini teminen, idari yapıda meydana gelen değişimlerden de etkilenmeyecek, kademeli bir kırsal alan tanımı üretileceği vurgulanan programda, kırsal alanda köy bazlı hizmet ve yatırım ihtiyacı analizi yapılacağı ifade edildi.








 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.