SON DAKİKA
Hava Durumu

Dönünce değerlendireceğim

Başbakan Erdoğan, BDP heyetinin açıklamalarına ilişkin ''Gerekli açıklamaları, ilgili bakan arkadaşlarım vasıtasıyla veya salı günü

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2013 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2013 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başbakan Erdoğan, BDP heyetinin açıklamalarına ilişkin ''Gerekli açıklamaları, ilgili bakan arkadaşlarım vasıtasıyla veya salı günü grupta uygun bir şekilde yaparız'' dedi.


 
 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Eş-Şarika İslam Medeniyeti Müzesi'ni ziyaret ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, İmralı'ya giden BDP heyetinin açıklamalarını, Türkiye'ye döndükten sonra değerlendireceğini belirterek, ''Döndükten sonra arkadaşlarımla değerlendirmeyi yapacağız. Nedir, ne değildir, öğreneceğiz. Öğrendikten sonra da en kısa zamanda gerekli olan açıklamaları, ilgili bakan arkadaşlarım vasıtasıyla veya salı günü grupta uygun bir şekilde açıklamaları yaparız'' diye konuştu.

Erdoğan, sürecin olumlu gelişip, gelişmediğine ilişkin soruyu yanıtlarken de ''Şu anda bilgileri net olarak gerçek sahiplerinden dinlemeden bir yorum yapmam doğru olmaz'' dedi.

Erdoğan onuruna akşam yemeği

Eş-Şarika Emirlik Sarayı'nda, Emir Şeyh Dr. El Kasımi, Başbakan Erdoğan onuruna akşam yemeği verdi.

Yaklaşık 1,5 saat süren yemeğe Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili ve Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.