SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekonomi eski Bakanı Zeybekci'den Davutoğlu'na veda

EKONOMİ ESKİ BAKANI, AK PARTİ MKYK ÜYESİ NİHAT ZEYBEKCİ, PARTİDE YAPILACAK GENEL KURULUN BİRLİK HAVASINDA GEÇECEĞİNİ KAYDEDEREK, YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ. (EMRAH VAROL/DENİZLİ-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ekonomi eski Bakanı Zeybekci'den Davutoğlu'na veda
Ekonomi eski Bakanı, AK Parti MKYK üyesi Nihat Zeybekci, partide yapılacak genel kurulun birlik havasında geçeceğini kaydederek, yaptığı hizmetlerden dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti. 

 

 
AK Parti’de 22 Mayıs’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun aday olmayacağını açıklaması üzerine Ekonomi eski Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci bir açıklama yaptı. Zeybekci, ‘’Bundan 15 yıl önce kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çıkılan yolda gerek partimiz gerekse memleketimiz yeni bir döneme girmiştir. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yeni bir genel başkan seçmek üzere olağanüstü kongreye götürme kararı aldığı partimiz, her şeyi geride bırakarak bunun hazırlığına odaklanmıştır. Başbakanımız Davutoğlu’nun yeniden aday olmayacağını açıkladığı bir genel kurulun daha öncekiler gibi yine şölen havasında geçeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Genel Başkanımız için de bir vefa kongresi olacağını düşündüğüm o andan sonra ilk günkü ruhla yolumuza devam edecek, Türkiyemiz’i ilk yola çıkarken hedeflediğimiz 2023’e dünyanın en müreffeh ülkesi olarak taşımaya çalışacağız.Bakan ve Başbakanımız olarak aynı kabinelerde çalıştığımız Sayın Genel Başkanımız’a hizmetinden dolayı milletimiz ve şehrimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum’’dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.