SON DAKİKA
Hava Durumu

'Elinde belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver'

Başbakan Yıldırım, "(Kemal Kılıçdaroğlu) Elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Elinde belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver'

Başbakan Yıldırım, "(Kemal Kılıçdaroğlu) Elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver kardeşim. Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz." dedi.


Başbakan Binali Yıldırım, "Saldırıların başrolunde Ana Muhalefet Partisi Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var." dedi.


Yıldırım, "(Kemal Kılıçdaroğlu) Elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver kardeşim. Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz." diye konuştu.



Başbakan Yıldırım, şunları söyledi: "Buradan bir kez daha söylüyorum. Ey Kılıçdaroğlu, heybende ne varsa dök de rahatla. İşi arkası yarın tefrikalarına çevirme. İşin gücün terör örgütlerinin dümeninde atıp tutmak. FETÖ'cülerin büyüsüne kapılmış gidiyorsun. Türkiye'nin siyasi tarihine de tecrübeli iftiracı olarak kaydedileceksin."


"(Kemal Kılıçdaroğlu) Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini küresel sömürge güçlerinin arka bahçesine çevirdin." diyen Başbakan Yıldırım, "Bu hain topluluğu (FETÖ) Amerika'daki bir davaya müdahil olarak Türkiye adına Recep Tayyip Erdoğan adına bir algı oluşturmak için var gücüyle çalışıyor, alnımız açık, yolumuz aydınlık. Hiçbir zaman Türkiye'nin menfaatine zarar verecek bir işin içinde olmadık, asla da olmayız. Bunu herkes bilmelidir." diye konuştu. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.