SON DAKİKA
Hava Durumu

Eniştem beni niye öptü

CHP'li Hüseyin Aygün'ün rezaletlerinin ardı arkası kesilmiyor. Daha öncelerde PKK'ya övgülerde bulunan, polise eşek benzetmesi yapan Aygün'nü

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2017 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2017 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Eniştem beni niye öptü
CHP'li Hüseyin Aygün'ün rezaletlerinin ardı arkası kesilmiyor. Daha öncelerde PKK'ya övgülerde bulunan, polise eşek benzetmesi yapan Aygün'nün Anayasa değişikliğine 'hayır' diyen MHP milletvekilleri Atilla Kaya ve  Yusuf Halaçoğlu'nun istifalarını destekleyen sosyal medya paylaşımı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli' nin ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor. 

CHP'li Hüseyin Aygün neler yapmıştı?

CHP'li Hüseyin Aygün Kendisini kaçıran PKK'lı teröristlere dizdiği övgüler, Sakine Cansız'ın cenazesine giderek taziyede bulunması, "Kurtuluş Savaşı'nda etnik temizlik yapıldı" sözleri , Sivil polislere eşek diyerek polis camiasını ayağa kaldırması ve Hz. Muhammed'i hedef alan  "Arap erkekleri 7. yüzyılda 9 yaşındaki kızları koynuna alıyordu" sözleriyle rezaletlerine rezalet eklemişti. CHP'li Hüseyin Aygün' nün  Anayasa değişikliğine 'hayır' diyen MHP milletvekilleri Atilla Kaya ve  Yusuf Halaçoğlu'nun istifalarını öven  sosyal medya paylaşımı  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.