SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: 'Aydın değil, karanlıksınız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu'da PKK'ya yönelik operasyonları katliam olarak niteleyen sözde akademisyenleri ağır ifadelerle eleştird

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan: 'Aydın değil, karanlıksınız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu'da PKK'ya yönelik operasyonları katliam olarak niteleyen sözde akademisyenleri ağır ifadelerle eleştirdi.
 

 

Sultanahmet'deki patlamaya ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bombanın Suriye kökenli olduğunu söyledi. PKK'ya yönelik operasyonları 'katliam' olarak niteleyen bildiriye imza atan akademisyenlere de tepki gösteren Erdoğan, "Sözde aydın müsveddeleri. Siz aydın değil, karanlıksınız" diye konuştu. Erdoğan: "Türkiye'nin Kürt vatandaşlarıyla hiçbir sorunu yoktur. Yani, Türkiye'de 'Kürt sorunu' diye bir mesele yoktur. Her kesim gibi Kürt kardeşlerimizin kendilerine, yaşadıkları yerlere mahsus sıkıntıları olabilir. Bunları oturur, kendileriyle konuşur, çözeriz. Sözde akademisyenler bildirisine imza atan, isimleri bizden ama zihinleri bize yabancı tipleri bir kenara bırakıyorum. Sizden de şimdi bu konuda özellikle bir gayret istiyorum. Bu şekilde düşünen yabancı akademisyenlere benim bir teklifim var, ben kendilerini Türkiye'ye davet ediyorum. Buyursunlar Türkiye'ye gelsinler, öyle kuru kuruya imza atmakla olmaz. Gel Türkiye'ye. A'dan Z'ye Güneydoğu'da, Doğu'da bütün bu bölgelerde ne oluyor, ne bitiyor bunları müdellel olarak biz kendilerine anlatmaya hazırız." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.