SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: Bize gerici dediler yobaz dediler...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2012 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2012 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan: Bize gerici dediler yobaz dediler...
Çarıkla okuduk ekmeği silgi yaptık. Bize öcü dediler yobaz dediler. O insanlar Türkiye'yi yeni baştan inşaa etti...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de kendi adını taşıyan üniversitede kendisine verilen fahri doktora ünvanını alırken bir konuşma yaptı. Konuşmasında okul hocalarının kendilerine "Ölü yıkayıcısı olmak için mi okuyorsunuz" dediğini hatırlatan Başbakan Erdoğan, Rize'de çocukluğunda yırtık pantolon ve yırtık çarıkla okula gittiğini anlattı.
"BİZE GERİCİ DEDİLER, YOBAZ DEDİLER"
Konuşmasında oldukça duygusallaştığı görülen Erdoğan, "Bize gerici dediler, yobaz dediler. Niçin cenaze yıkayıcısı olmak istiyorsunuz dediler. Bunlar yapamaz dediler. Bizim şahsımızda milleti karanlıkla cahillikle özdeşleştirmek istediler. Şu anda kimin ak kimin kara olduğu çok net bir şekilde ortaya çıktı. Onlar üniversitelerde yasakları savunurken biz üniversiteleri dünya öğrencilerinin hizmetine açtık. Onlar başörtüsüne sakala takılırken, biz binlerce insana okul yollarını açtık. Biz tercih özgürlüğünü genişletiyoruz. 10 yıllar boyunca meslek liselerine neler çektirdiler.
"İMAM HATİPLER'İ GERİCİ YUVASI GİBİ GÖSTERDİLER"
Bu okulları gerici yuvası gibi gösterdiler. Bu okullarda okuyan çocuklara öcü muamelesi yaptılar. Ne oldu? En büyük tehdit olarak gösterilen imam hatip okulları Türkiye'ye hangi zararı verdi. O okulun mezunları Türkiye'yi yeni baştan inşaa ediyor. O okulların mezunları 75 milyona efendilik için değil hizmetkar olmak için çalışıyorlar." diye konuştu.

 









Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.