SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan görüşmesi öncesi Bahçeli, o ismi görevden aldı

Cumhur ittifakı hakkında rahatsızlık veren açıklamalar

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2018 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan görüşmesi öncesi Bahçeli, o ismi görevden aldı

Cumhur ittifakı hakkında rahatsızlık veren açıklamalarda bulunan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşme, saat 16.00’da başlayacak.


MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındığı öğrenildi. Aycan'ın cumhur ittifakı hakkında rahatsızlık veren ifadeleri olduğu biliniyordu. Öte yandan bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği ve bu görevden alma işleminin bu görüşme öncesinde gerçekleştiği öğrenildi.

 


MHP'DEN YAZILI AÇIKLAMA
MHP basın birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındığı bildirildi.

Kahramanmaraş'ta partisince birinci sıradan aday gösterilip resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Sefer Aycan, "Seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile Meclis'in kilit partisi olduğunu belirterek, "Biz ne dersek, o olacaktır" demişti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.