SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: 'Hedefe giden yolda işçilerimizin rolü büyük'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini, gerçekle

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2015 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2015 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan: 'Hedefe giden yolda işçilerimizin rolü büyük'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını dilediğini belirterek, “İşçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahiptir” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşçi ve emekçilerin ülkenin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesinin, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahip olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi ve emekçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılmasının devletin her zaman öncelikli konuları arasında yer aldığını kaydetti. Tüm dünyada işçi ve emekçiler tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına vesile olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:
“Devletimizin çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara öncülük etmeye de özen göstereceklerine inanıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün provokasyonlardan uzak bir şenlik havasında geçmesini, gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.