SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan: 'Hendeklerde yok olacaksınız!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Erdoğan "O hendeklerde yok

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2015 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2015 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan: 'Hendeklerde yok olacaksınız!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Erdoğan "O hendeklerde yok olacaksınız! Durmak yok, aynı kararlılıkla devam edecek" dedi.
 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığında askeri törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar tarafından askeri tören ile karşılandıktan sonra Komutanlık Binası önünde fotoğraf çekimine katıldı ve ziyaret defterini imzaladı.

 
"O HENDEKLERDE YOK OLACAKSINIZ"
Erdoğan: "Bu terör örgütü muhitlerinin iki yüzlü tavırlarına son olarak Diyarbakır'da caminin örgüt tarafından yakılmasında bir daha şahit olduk. Çıkıyor bir tane eş başkan ne diyor 'devlet helikopteri ile bombalıyor' bunlar bakar kör. Bu nasıl helikopter ki minare yıkılmadan kapı yanıyor. Güvenliği için yer değiştirenlere hakaret edecek kadar alçalıyorlar. Devletin iş makineleri ile hendek açacaksın oradaki benim Kürt kardeşlerime hayatı zindan edeceksin. Bir de utanmadan 'geri dönemezsiniz' diyor o insanlar geri dönecek. O hendeklerde yok olacaksanız. Şuaınki operasyonlar oralar temiz hale gelinceye kadar bu mücadele orada devam edecek. Durmak yok, aynı kararlılıkla devam edecek" dedi.

 
"SİYASET DAHİSİ OLMAYA GEREK YOK"
Benim yetkilerimin sınırı elbette anayasa belirliyor sorumluluğumda milletime karşıdır. Her kim milletime karşı bir tavır içine girerse ona karşı durmak benim görevimdir. Milletimle bu şekilde iletişim kurdum bu şekilde destek aldım. Kimse benden bu saatten sonra başka gibi biri hareket etmemi beklemesin. Milletim bu faniyi bir kimsenin görebileceği bütün makamlara getirdi. Bir insan daha ne isteyebilir ki. Ama benim bu milletin daha iyi yönetilmesi ve daha büyük hedeflere yürümesi gibi hedeflerim var. Bu sistemle bu devlet daha fazla yürüyemez. Kendi içine kapanmış Türkiye'ye yeten bölgesi ve dünyada söz sahibi olan Türkiye'ye yetmiyor. Bunu anlamak için siyaset dahisi olmaya gerek yok. Geriye doğru bakıp yaşadığımız dönüşümü gördüğümüzde bu gerçeği görüyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.