SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan konuştu, Abbas ağladı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından Yenikapı'da düzenlenen iftara katıldı. Abbas, Erdoğan'ın Fi

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2014 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan konuştu, Abbas ağladı
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından Yenikapı'da düzenlenen iftara katıldı. Abbas, Erdoğan'ın Filistin'de yaşananlarla ilgili duygularını anlattığı anda gözyaşlarına hakim olamadı.

Erdoğan'ın Gazze için söyledikleri Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı ağlattı. Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan ile birlikte AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği iftar progmanı katılan Abbas, iftarsonrası bir de konuşma yaptı.

ERDOĞAN'DAN BM'YE SERT SÖZLER

İftar sonrası konuşan Erdoğan, BM'yi İsrail'in Gazze'deki katliamına sessiz kalmakla suçladı. Yaşanan insanlık dramı karşısında BM'nin her şeyden önce kendi meşruluğunu yaraladığını ve bu tip olaylarda mazlumun değil güçlünün yanında yer aldığını söyleyen Erdoğan, Güvenlik Konseyi'nde bir Müslüman ülkenin bulunmadığını, tamamının Hristiyan olduğunu söyledi. Erdoğan böyle bir konseyde, Gazze için olumlu bir karar almanın da mümkün olmadığını ileri sürdü.

ABBAS GÖZYAŞLARIYLA DİNLEDİ

Erdoğan'ı dikkatle dinleyen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, bir ara gözyaşlarına hakim olamadı. Erdoğan'ın konuşması sırasında oldukça duygulanan Abbas, gözyaşlarını saklamaya çalışsa da objektiflerden kaçamadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.