SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan, Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. ( Erçin Top - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan, Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında uçaklar tarafından bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette İçişleri Bakanı Efkan Ala da hazır bulundu.
 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında  bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette İçişleri Bakanı Efkan Ala da hazır bulundu.Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda konuşma yapan  Erdoğan: "İşte bir tanesi ne yazık ki Amerika'da aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral kalkıyor, 'irtibat halinde, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum, duyuyorum.' Bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır, bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp, bu darbe girişimini püskürten bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende. Darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsunuz. Benim milletimi asla inandıramazsınız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.