SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan 'Gazze'ye geçiş' açıklaması

Arap medyasında ortaya atılan Başbakan Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Mursi ve Katar Emiri ile Gazze'ye geçecek iddiası gündeme bomba gibi dü

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2012 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2012 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Arap medyasında ortaya atılan Başbakan Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Mursi ve Katar Emiri ile Gazze'ye geçecek iddiası gündeme bomba gibi düştü. Halid Meşal ile görüşen Başbakan Erdoğan, ateşkes sağlanırsa Arap Birliği Dışişleri Bakanlarının Gazze'ye gideceğini açıkladı.




Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Katar Emiri Şeyh Hamad bin Halife es-Sani, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin lideri Halid Meşal'le Kahire'de İsrail'in Gazze'yi bombalamasını masaya yatırdı.

Dörtlü görüşmeyle ilgili Arap basınında çıkan iddia ise çok çarpıcı. Başbakan Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Mursi, Katar Emiri Şeyh Hamad bin Halife es-Sani ve Halid Meşal İsrail'in 4 gündür bombaladığı Gazze'ye geçiş yapacağının ileri sürüldüğü haberler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

 

ERDOĞAN: DIŞİŞLERİ BAKANLARI GEÇECEK

Halid Meşal ile görüşen Başbakan Erdoğan, ateşkes sağlanırsa Arap Birliği Dışişleri Bakanları'nın Gazze'ye geçeceğini açıkladı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.