SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan İsrail'e Gazze saldırısı tepkisi

Başbakan Erdoğan Cuma Namazı sonrası İsrail'in Gazze saldırısını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2012 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2012 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan'dan İsrail'e Gazze saldırısı tepkisi
Başbakan Erdoğan Cuma Namazı sonrası İsrail'in Gazze saldırısını değerlendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma Namazı çıkışı gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. İsrail'in Gazze saldırısıyla ilgili soruları da yanıtlayan Erdoğan, programında Gazze'ye gitmenin bulunmadığını ifade etti.

Bir gazetecinin 'İsraille ilişkiler' sorusuna 'İlişki kalmadı ki' şeklinde cevap veren Erdoğan, Gazze'ye yapılan saldırıyla ilgili akşam ABD Başkanı Barack Obama ile de görüşeceğini ifade etti.

İŞTE ERDOĞAN'I AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI
İsrail 2008 yılında da seçime günler kala Gazze'ye saldırmış ve 1500 Gazzeli'yi şehit etmişti. Şimdiki malum yönetim de bu saldırıyı gerçekleştirerek bu masum insanları kendine göre uydurduğu gerekçelerle vurmuştur. Dünydaki egemen güçler yine faturayı yine Gazze halkının ve direnişçilerin kendilerine kesme gayretine giriyorlar.

Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak biz Gazze'nin yanındayız onların haklı mücadelesinin yanındayız. Bu akşam sayın Obama ile telefon görüşmem olacak. Rusya lideri Putin'den de randevu talebimiz olacak. Yarın da Mısır'da Arap Ligi toplantısı var. Orada da sayın Mursi ile değerlendirmelerimiz olacak.

Şu anda 21 ölü var. İsrail vahşi saldırgan tutumunu devam ettiriyor. İsrail'le ilişki falan kalmadı ki. Gazze'ye gitmek programımda yok.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.