SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan Zarrab açıklaması: 'Başka kelepçeleri de var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde New York'ta ünlü restoran Nobu'da bi

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan'dan Zarrab açıklaması: 'Başka kelepçeleri de var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde New York'ta ünlü restoran Nobu'da bir kadınla yemek yerken görüntülenen Reza Zarrab için, "Kelepçeli diyorlar ama demek ki orada bu kelepçelerin dışında başka kelepçeler de var" dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de ünlü bir restoranda görüntülenen Reza Zarrab hakkında konuştu. Erdoğan, "Kelepçeli diyorlar ama demek ki orada bu kelepçelerin dışında başka kelepçeler de var" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin "Zarrab’ın New York'ta lokantada görüntülenmesi ve Amerikalı hukukçuların serbest kalmasının hukuken mümkün olmadığını söylemelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu için şunları söyledi:



"Serbest kalması mümkün değil"
"Demek ki o hukukçular bu işi iyi bilmiyor, çünkü görüntülendiği yanındaki bayan onun avukatı zaten. Serbest kalması tabii ki mümkün değil, mümkün olur mu? Bir taraftan öyle diyorlar, şu diyorlar, kelepçeli diyorlar ama demek ki orada bu kelepçelerin dışında başka kelepçeler de var." (HT)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.