SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'ın yeni aracı hazır

Cumhurbaşkanlığına bağlı makam aracı, forsu kapalı olarak 12. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşini Meclis'teki yemin törenine götürmek i

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2014 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2014 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erdoğan'ın yeni aracı hazır
Cumhurbaşkanlığına bağlı makam aracı, forsu kapalı olarak 12. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşini Meclis'teki yemin törenine götürmek için Keçiören'e geldi. Ancak resmi devir teslim töreni henüz gerçekleşmediği için aracın forsu kapalı durumda.

 

12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, görevi bugün Abdullah Gül'den devralacak. Meclis'te ve Köşk'te tören düzenlenecek.

Erdoğan çifti Keçiören'de Subay Evleri'ndeki konutunda dinleniyor.

Saat 13.30 sularında Cumhurbaşkanlığına bağlı kapalı forslu bir makam aracı Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Meclis'teki yemin törenine götürecek. Ancak resmi devir teslim töreni henüz gerçekleşmediği için aracın forsu kapalı durumda.

Erdoğan, Meclis'teki yemin töreninin ardından ise Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ardından akşam saatlerinde Köşk'te devir teslim töreni gerçekleştirilecek.

Bu arada Erdoğan'ın koruma ekibi de değişmeye başladı. Cumhurbaşkanlığına bağlı eskort ekipleri de Erdoğan çiftinin evine geldi.

Normalde Başbakan Erdoğan'ın koruma aracında sağ ön koltukta koruma müdürü otururdu. Bugünden itibaren ise o koltukta Cumhurbaşkanlığı Başyaveri oturacak - Takvim -
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.