SON DAKİKA
Hava Durumu

Erken seçim tartışmalarına noktayı koydu

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yerel seçimlerin erkene alınmasına yönelik iddialara yanıt

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Erken seçim tartışmalarına noktayı koydu
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yerel seçimlerin erkene alınmasına yönelik iddialara yanıt verdi. Ünal "Erken seçim tartışmalarını doğru bulmuyoruz, gündemimizde erken seçim yok" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal, yerel seçimlerin erkene alınmasına ilişkin "Henüz bir seçim bitmiş ve sonucunda seçmen Türkiye'de oluşturulmak istenen belirsizlik ve endişe gibi konularda son derece açık bir konu ortaya koymuş. Türkiye'yi seçim atmostefinden çıkarmışken yeniden erken seçim tartışmalarının başlamasını doğru bulmuyoruz. Türkiye erken seçim tartışmalarından çıkmıştır" dedi.

Ünal "Birinci öncelik yeni sistemin cumhurbaşkanımızın yemin etmesiyle devreye girmesidir. Yeniden bir erken seçim tartışmalarının olduğu atmostefere sokmak istiyor birileri. Bazı arkadaşlarımızın açıklamaları da erken seçime destek gibi sunuluyor. Bizim gündemimizde herhangi bir seçim bulunmamakta. Türkiye daha yeni bir erken seçimden çıktı. Türkiye önüne bakıyor. Yeni hükümet sistemiyle beraber, bir sürü önceliğimiz var. Çocuklarımızla, kadınlarımızla ilgili, ekonomiyle ilgili, güvenlikle ilgili, enerji politikalarıyla ilgili" ifadelerini kullandı.

"İdam, hadımlaştırma bütün bunlar cezai tedbirler gündemde"
Çocuk istismarının önlenmesi ile iglili  önümüzdeki dönemde TBMM'ye büyük sorumluluk düştüğünü söyleyen Ünal "İdam, hadımlaştırma bütün bunlar cezai tedbirler gündemde. Eğitim kurumlarında alınması gereken yeni önlemler, yeni düzenlemeler var. Çocuklarımızı korumak için yasal tedbirler gerçekleştirileek. Toplumun eğitimiyle, değerler sistemiyle de çok yakından ilgisi var. Meclis takvimini meclisin kendisi belirleyecek. Meclis Başkanı seçildikten sonra divanın oluşması, komisyonların oluşması. Meclis çalışmaya başlayınca da ilk işlerden biri de bu olacak" diye konuştu. (CNN)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.