SON DAKİKA
Hava Durumu

Esgin, cezaevine girdi

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Bursa Cezaevi'ni ziyaret etti. İdareci ve gardiyanlarla görüşüp mahkum yakınlarının

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2014 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2014 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esgin, cezaevine girdi
AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Bursa Cezaevi'ni ziyaret etti. İdareci ve gardiyanlarla görüşüp mahkum yakınlarının sıkıntılarını dinleyen Esgin, cezaevinin şehir dışına taşınması için gereğinin yapılacağını söyledi. 
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Esgin, Nilüfer sınırları içindeki Bursa cezaevini ziyaret etti. E Tipi Cezaevi Müdürü Oktay Yıldırım ve H Tipi Cezaevi Müdürü Ali Şanoğlu’nu ziyaret eden Dr. Esgin, gardiyanlarla da görüşerek kolay gelsin dileklerinde bulundu. Kamu adına görev yaptıklarını ifade eden infaz koruma memurları, polis mamurları gibi belediye otobüsü hizmetlerinden ücretsiz yararlanmak istediklerini ifade etti. Açık görüşe gelen mahkûm yakınlarıyla da görüşen Dr. Esgin, cezaevinin şehir dışına taşınması için gereğinin yapılacağını ifade etti. Dr. Mustafa Esgin, “Biz yola çıkarken Nilüfer’de olandan da olmayandan da sorumlu bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimizi ifade ettik. Eğer Nilüfer’i ve Nilüferli bir vatandaşımızı ilgilendiren bir meselesinin çözümü Ankara veya Büyükşehir’de ise takipçisi olacağız. Mevcut belediye yönetimi gibi “O bizim sorumluluk alanımızda değil, siz oraya gidin” demeyeceğiz. Vatandaş neyin kimin sorumluluğunda olduğunu bilmek zorunda değil. Bu çerçevede cezaevinin şehir dışına taşınması konusunda 31 Mart’tan itibaren halkımız bize görev verdiğinde bu konunun Ankara nezdinde takipçisi olacağız” dedi. Bilindiği gibi, tutuklu mahkûmlar, mahalli seçimler için oyunu cezaevinde kurulan sandıklarda kullanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.