SON DAKİKA
Hava Durumu

Esgin'den Demirören'e ziyaret

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, sürpriz bi

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2014 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2014 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Esgin'den Demirören'e ziyaret

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, sürpriz bir şekilde AKP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Esgin’i seçim iletişim merkezinde konuk etti. Dostluk mesajlarının sergilendiği buluşmada her iki aday da birbirlerine başarı dileklerinde bulunurken, adaylar rekabetin ön planda olacağı seçim sürecinin ardından, dostluğun daim kalacağı vurgusunu yaptı.


 

Yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, seçim iletişim merkezinde sürpriz isimleri misafir etti. Demirören, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan Arif Demirören İletişim Merkezi’nde, AKP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Esgin ve AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i konuk etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Demirören ve Esgin birbirlerine seçim sürecinde başarılar dilerken, adayların sergilediği dostça tutum büyük takdir topladı.

“Amaç Bursa’nın Menfaati”

Esgin ve Şahin’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, tüm çalışmaların Bursa ve Bursa’nın menfaatlerine yönelik olduğunu söyledi. Demirören, “Farklı görüşler farklı siyasal partiler olsa da hedef ve amaç aynı. Fikirlerde farklılık olması tabi ki bizim doğamızda var. Ama mesele Bursa olduğu zaman, Bursa’nın menfaatleri olduğu zaman, tüm siyasi kadrolarımızın göz ardı etmeksizin mücadele ettiğini hepimiz görüyoruz. Bu dostluk ve samimiyet ortamında birbirimizi abi kardeş olarak görüyoruz” diye konuştu.

“Hepimiz Bu Memleket İçin Hizmet Ediyoruz”

Demirören’in ardından sözü AKP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Esgin aldı. Demirören’in MHP İl Başkanlığı döneminden bu yana Bursa siyasetine yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür eden Esgin, “Bursa’mız tarih boyunca birlik ve beraberliğin şehri olmuş bir şehir. Burada her düşünceden insan barış ve kardeşlik içinde yaşamış. Farklı düşünebiliriz, farklı siyasal görüşlerimiz olabilir, ancak hepimiz bu memleket için hizmet etme gayreti içindeyiz. Bu anlamda Nilüfer’i vizyon kent olarak görüyoruz. Tekrardan hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“Hizmet Bayrağı Yere Düşmeyecek”

Demirören ve Esgin’in konuşmalarının ardından sözü AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin aldı. Siyasetin bir gün biteceğini belirten Şahin, “Biz eğer kardeşlik içerisinde bu şehrin çocuğu olduğumuzu unutmadan siyaset yaparsak, inanın bu genel siyasete de çok çok farklı yansıyacaktır. Siyaset bir gün bitecek. Hizmet bayrağı yere düşmeyecek. O bizim toplumsal görevimiz. Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.