SON DAKİKA
Hava Durumu

Faruk Çelik nihayet nabız verdi

Paralel yapıya karşı suskunluğunu koruyarak adeta ölü taklidi yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, nihayet nabız verdi. 24

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2014 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2014 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Faruk Çelik nihayet nabız verdi
Paralel yapıya karşı suskunluğunu koruyarak adeta ölü taklidi yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, nihayet nabız verdi. 24 Haber’e konuk olan Çelik, “17 Aralık’ın hedefi Başbakanımız ve mahremidir” dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “yiğitlik bekliyorum” çağrısına rağmen paralel yapının kumpası ve 17 Aralık süreci hakkında konuşmayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in suskunluğunu Şehir Gazetesi olarak haberlerimizde gündeme getirmiştik. Bu süreçte adeta “ölü taklidi yapan” Çelik nihayet Nabız verdi. Haber 24’e konuk olan Bakan, şunları söyledi: “Seçim sürecinde çok büyük bir kirli ittifakla mücadele ettik, illere göre rakipler farklıydı. Bizim oradaki karşıt tablo da BDP’den yanaydı. Ama tüm bu toplum mühendisliklerine halkımız pirim vermedi. Tarihte de denendi ve başarılamadı. Gezi olayları, 17- 25 Aralık olaylarına bakarsanız hedef ağaç falan değildi. Gezinin hedefi başbakandı, hükümetti. 17- 25 Araklık da Sayın Başbakan ve mahremini hedef aldılar. AK’ı kara yapabilir miyiz? Erdoğan’ı muhalefetin eline argümanlar sunarak alaşağı edebilir miyiz? Bu senaryolar siyasetle bütünleştirildi.  Siyaset dışı unsurlar ve muhalefet böyle bir kampanyayı yönetti. Halkımız yüzde 45.5 ile en güzel cevabı verdi. Ben halen anlamakta zorlanıyorum, bu kadar entrikalar, iftiralar, montajlar, saldırılardan sonra yenildik ama ezilmedik gibi bir noktada olmasını muhalefetin anlamıyorum.”

 

 

KAYNAK: http://www.yirmidorthaber.com/Dunya/faruk-celik-taksim-yasak-degil/haber-874617
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.