SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ teröre dost, vatana düşman

Fetullah Gülen, son iki gün yaşanan terör eylemlerini kınamak için sözde taziye yayınladı, ancak sözde taziye ilanında PKK terör örgütünden t

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ teröre dost, vatana düşman
Fetullah Gülen, son iki gün yaşanan terör eylemlerini kınamak için sözde taziye yayınladı, ancak sözde taziye ilanında PKK terör örgütünden tek kelime bahsedilmezken yine devlet ve hükümet yetkililerini suçladı.

Fetullahçı Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen ihanette hiçbir fırsatı kaçırmıyor. 1 Kasım seçimlerinden önce kapı kapı dolaşarak HDP'ye oy toplayan, üyeleri aracılığıyla PKK'ya istihbarat sağladığı belgelenen Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideri Fetullah Gülen, bugün örgüt tarafından finanse edilen gazetelerde son iki günde yaşanan terör eylemlerini kınamak için sözde taziye yayınladı. Ancak sözde taziye ilanında PKK terör örgütünden tek kelime bahsedilmezken yine devlet ve hükümet yetkililerini suçladı. Yayınladığı sözde taziye ilanının her satırında devlete ve hükümete saldıran Gülen, şehit haberlerinin kanıksandığını ve Türkiye'nin Ortadoğu ülkesi olduğu yalanını ortaya attı. Türkiye'nin geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana terör örgütüne karşı verdiği destansı mücadeleden tek kelime bahsetmeyen FETÖ lideri, taziye ilanında devletin güvenlik kuvvetlerini zaafiyete düşürmek için özel bir gayret gösterdiği gözlerden kaçmadı.

HDP'YE OY TOPLADILAR, PKK'YA İSTİHBARAT VERDİLER!
Türkiye'nin hızla bir Ortadoğu ülkesi olmaya başladığını iddia eden FETÖ lideri Gülen, 1 Kasım seçimlerinden önce verdiği talimatla bütün örgütü PKK terör örgütünün siyasi kanadı HDP'ye oy toplamıştı. Bu süreçte FETÖ medyası, PKK'nın kanlı eylemlerini perdelemeye çalışırken Zaman'ın eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı HDP'li belediyeleri ziyaret ederek istihbarat verdi. PKK örgütü üyelerinin FETÖ dersanelerinde yakalanması medyada günlerce manşet olurken, emniyet yetkilileri FETÖ üyelerinin PKK terör örgütüne istihbarat yardımında bulunduğunu belirtti.

FETÖ LİDERİ İHANET İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYOR
Bütün bu gerçekler ortada iken hala ihanet için her fırsatı değerlendirmekten çekinmeyen FETÖ lideri Gülen, şehitlerimiz için yayınladığı sözde taziye ilanında yine devleti eleştirdi ve PKK'dan tek kelime bahsetmedi. Satır aralarına sinsi ihanet cümleleri yerleştiren Gülen, terörle mücadeleyi zaafiyete düşürmek ve hükümet yetkililerini eleştirmek için alçakça saldırmaya devam etti. FETÖ lideri Gülen, daha önceki ilanlarında da örgüt kardeşliği yaptığı PKK'dan tek kelime bahsetmemişti.

 

 

Kaynak, sabah.com
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.