SON DAKİKA
Hava Durumu

'Fırat'ın doğusuna müdahaleyi Türk milleti arzulamaktadır'

Fırat'ın doğusuna başlatılacak olası harekata ilişkin açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçe

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Fırat'ın doğusuna müdahaleyi Türk milleti arzulamaktadır'
Fırat'ın doğusuna başlatılacak olası harekata ilişkin açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörle mücadeleyi kesintiye uğratmamak, yarıda bırakmamak için Fırat'ın doğusunda beklenen müdahaleyi Türk milleti arzulamaktadır. Biz de gerçekleşeceği inancındayız." dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, gazete, televizyon ve ajansların temsilcileriyle sohbet toplantısında değerlendirmelerde bulunuyor. Bahçeli, burada yaptığı açıklamada, "Terörle mücadeleyi kesintiye uğratmamak, yarıda bırakmamak için Fırat'ın doğusunda beklenen müdahaleyi Türk milleti arzulamaktadır. Biz de gerçekleşeceği inancındayız." dedi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye'nin Esad rejimi ile herhangi bir şart altında bir diyalog kurmasından yana olmadığını belirtti.
"Artık Türkiye kabuğunu yırtmıştır"
ABD'nin Suriye'den çekilmesi konusuna da değinen Bahçeli, şunları söyledi: "Türkiye'nin kanaatinin alınması Ortadoğu'daki Türkiye'nin varlığının ve Ortadoğu'nun yeniden şekillenmesindeki yüksek katkısının da bir işareti olarak kabul edilmelidir. Artık Türkiye kabuğunu yırtmıştır. Güçlü devlet anlayışını artık çok çevrelere kabul ettirmek durumunda olmuştur."
Bahçeli'den İstanbul'da Orta Doğu zirvesi önerisi
Bahçeli, Orta Doğu'daki gelişmelere ilişkin, İstanbul'da veya Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla küresel bir zirve yapılmasını önerdi. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.