SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteci Cüneyt Ünal serbest...

Suriye'ye giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekillerinin de aralarında bulunduğu heyetin, 3 aydır tutuklu bulunan Türk gazeteci Cüneyt Üna

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2012 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2012 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Suriye'ye giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekillerinin de aralarında bulunduğu heyetin, 3 aydır tutuklu bulunan Türk gazeteci Cüneyt Ünal'ı teslim aldığı bildirildi.

CHP Hatay milletvekilleri Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl ve Ankara Milletvekili Levent Gök'ün de aralarında bulunduğu 9 kişilik heyetin, sabah saatlerinde Beşşar Esed ile yaptıkları görüşmenin ardından 3 aydır bu ülkede tutuklu bulunan Türk gazeteci Cüneyt Ünal'ı teslim aldıkları belirtildi.
Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirinin telefonla ulaştığı CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, 3 gündür süren temaslarının sonucunda mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

Esed'in kendilerine "Ben bu gazetecileri CHP ve Türk halkı için iade ediyorum." dediğini aktaran Akgöl, "Gazetecinin neden yakalandığına dair bilgi verilmedi. Güvenlik nedeniyle Türkiye'ye gireceğimiz yol belli değil." dedi.

Tutuklu gazetecinin teslim edildiği heyetin önümüzdeki saatlerde Lazkiye'de basın toplantısı yapacağı, akşam saatlerinde de Türkiye'ye gireceği söylendi. Filistinli gazeteci Başar Fehmi Kadumi ile ilgili her hangi bir bilgi verilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.