SON DAKİKA
Hava Durumu

'Gençlerimiz terör örgütünün telkinlerine asla itibar etmesinler'

Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim geleceğimiz. Onların geleceğini en

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Gençlerimiz terör örgütünün telkinlerine asla itibar etmesinler'
Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim geleceğimiz. Onların geleceğini en iyi şekilde hazırlamak da bizim görevimiz, boynumuzun borcu." dedi.

 

 

Başbakan Binali Yıldırım, Pi̇ri̇ Rei̇s Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni̇ne katıldı.


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, "Ülkemizde o kadar güzel şeyler var ki, o kadar paylaşacak şeyler var ki birbirimizi üzmeye, ayrışmaya hiç ihtiyaç yok. Paylaşacak çok şeyimiz var. Ülkemizin geleceği çok parlak. Onun için terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim geleceğimiz. Onların geleceğini en iyi şekilde hazırlamak da bizim görevimiz, boynumuzun borcu." dedi.


Yıldırım, şöyle konuştu:


"Hükümet olarak, Milli Eğitim Bakanlığımız olarak gençlerimizin en güzel şekilde yetiştirilmesi için her türlü imkan, her türlü fedakarlık yapılacak çünkü bunun telafisi yok. Bu yaşlarda öğrencilerimiz öz güvenini kazanırsa, modern çağın gerektirdiği bilgiyle, beceriyle, tecrübeyle donatılırsa, büyük Atatürk'ün bize işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine gençlerimizle emin adımlarla gitme fırsatını yakalamış oluruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.