SON DAKİKA
Hava Durumu

'Gerekirse oraya da gireriz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sincar, Kandil gerekirse oraya da gireriz. Ülkemizi rahatsız eden kim varsa biz

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Gerekirse oraya da gireriz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sincar, Kandil gerekirse oraya da gireriz. Ülkemizi rahatsız eden kim varsa biz oradayız." dedi.

"Sözde milletin ittifakı diye ortaya çıkanlara 24 Haziran'da dersini vereceğiz." diyen Erdoğan, "Cumhur İttifakı'na halel getirmeye çalışanlara, araya tabanda fitne fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.


Erdoğan, "24 Haziran'da Türkiye'nin huzuru, bölgemizin istikrarı için mührü Cumhur İttifakı'na, AK Parti'ye basmanızı istiyorum." dedi.


"Milli iradenin vesayetin keyfine bırakılmasına artık kimse göz yumamaz." diyen Erdoğah, şunları söyledi:


"Buna rağmen muhalefet 24 Haziran sonrası eski sisteme dönmekten söz edebiliyor. 16 Nisan'da milletin ortaya koyduğu güçlü iradeyi yok saymak için, kendilerince tezgah kuruyorlar, tezgah. Milletin elinden cumhurbaşkanını seçme yetkisini almak için kapalı kapılar ardında kirli hesaplar yapıyorlar."


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sincar, Kandil gerekirse oraya da gireriz. Ülkemizi rahatsız eden kim varsa biz oradayız." dedi.


"Türkiye'yi Pensilvanya'daki şarlatana altın tepside sunma niyetindeler." diyen Erdoğan, "Şarlatan ne diyorsa Kılıçdaroğlu da Muharrem de aynı şeyi söylüyor." ifadesini kullandı. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.